Wednesday, June 22

Special Order ( Hanis Nasuha - Perak ) - First Order



Hai semua.. Sihat2 tak.. hari ini aku nak upload hasil kerjatangan aku yg terbaru.. Ini adalah order daripada seorang costomer saya iaitu.. HANIS NASUHA ...Apamacam? lawa tak.. Apa pun.. alhamdulillah..costomer saya ni amat berpuas hati dengan hasil kerjatangan saya ini..

Dia order ni nak kasi kat orang tersayang... Erm.. Sempena Anniversary yang Pertama katanya lg.. Apa pun, saya ucapkan semoga perhubungan itu kekal hingga ke jinjang pelamin hendaknya... insyaallah...



Untuk layan gambar yang lebih banyak.. anda boleh " Klik Di Sini ".. Tetapi link ini akan membawa anda kepada album di dalam Facebook saya...

Apa-apa pun.. terpulang pada korang ler.. Kalau berkenan.. U can order.. Anytime.. PM ajer saya kat link FB yang tertera...: http://www.facebook.com/QisAina atau anda boleh juga email saya di : qisaina_kreatif@yahoo.com

2 comments:

  1. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. tq Wanita2U.. sebab jemput saya join give away.. insyaallah kalau sempat... saya join

    ReplyDelete