QisAiNa KrEaTiF in MeDiA

Di dalam ruangan ini... kami ingin berkongsi dengan anda mengenai sedikit pengalaman QisAina Kreatif berhubung dengan media... Alhamdulillah.. kami dibuka ruang oleh Allah s.w.t. untuk muncul di kaca televisyen ( TV1 ) di dalam rancangan " Apa Kata Wanita bersama Zamzarina" &  di dalam rancangan " II-Cipta Biz " di TVi ( Astro ) .. Selain itu, kami juga pernah menghiasi ruangan " Ayuh Kreatif & Buat Sendiri " di dalam "majalah NUR"...  serta mengisi sedikit ruang di dalam artikel "Harian Metro" & " Sinar Harian "


APA KATA WANITA ( 20 Julai 2012 )
 klik link kat bawah ni untuk layan video :- http://www.facebook.com/photo.php?v=334043486681536&set=vb.100002276613979&type=2&theater

Erm.. Kalau nak tengok belakang tabir Shooting ( 10 Julai 2012 ) lak.. Leh ler layan gambar kat link ni...

  
-------------------------------------------------------------------------------------

 I CIPTA-BIZ ( Astro TVi )

Untuk sedutan videonya belum diupload sebab aku tak dapat lagi salinan rakamannya.. bila dah dapat.. akan diupload kemudian.. Siarannya dah lepas.. iaitu pada ( 26 Mac 2013 ) di Astro TVi

Erm.. Kalau nak tengok belakang tabir Shooting ( 29 Mei 2012 ) lak..  anda boleh klik link di bawah ini :-
http://www.sinarharian.com.my/bisnes/warna-terang-pilihan-qis-aina-kreatif-1.103415
----------------------------------------------------------------------------------------

 HARIAN METRO ( 21 Jun 2012 )

Alhamdulillah.. hari ini akhirnya kuar paper ( 21 Jun 2012 / Khamis ).. Hehehe.. dalam Harian Metro... Leh gak kalau nak layan online.. Leh klik link kat bawah ni :- http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Ilhamdaripadajamrosak/Article/index_html

Erm.. Kalau nak tengok belakang tabir Shooting ( 11 Jun 2012 ) lak.. Leh ler layan gambar kat link ni... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.315055885246963.74977.100002276613979&type=3
Ini pula ialah hasil cetakan dalam suratkhabar Harian Metro..  anda boleh klik link di bawah ini :- http://www.facebook.com/media/set/?set=a.319773438108541.76047.
100002276613979&type=3
 
---------------------------------------------------------------------------------------------

SINAR HARIAN ( 13 Nov 2012 )

Alhamdulillah.. hari ini akhirnya kuar paper ( 12 Nov 2012 ).. Hehehe.. dalam Harian Metro... Leh gak kalau nak layan online.. anda boleh klik link di bawah ini :-
http://www.sinarharian.com.my/bisnes/warna-terang-pilihan-qis-aina-kreatif-1.103415


Belakang tabir shooting tak ada sebab ini aku hantar pakai email jer... Wartawannya cuma berhubung ngan aku guna email dan telefon ajer.. Hehehe..
---------------------------------------------------------------------

 MAJALAH NUR  ( September & Oktober )

Alhamdulillah sekali lagi.. sebab majalah NUR untuk Edisi bulan September & Oktober telah berada di pasaran.. Untuk tatapan gambar dalam majalah itu.. anda boleh klik link di bawah ini :- http://www.facebook.com/media/set/?set=a.344921212260430.83473.
100002276613979&type=3


Erm.. Kalau nak tengok belakang tabir Shooting
 ( 11 Jun 2012 ) lak.. Leh ler layan gambar kat link ni... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.344951352257416.83487.
100002276613979&type=3

1 comment: