Friday, August 12



MERDEKA SALE !!!... MERDEKA SALE !!!...
MERDEKA SALE !!!... MERDEKA SALE !!!...
MERDEKA SALE !!!... MERDEKA SALE !!!...
MERDEKA SALE !!!... MERDEKA SALE !!!...
MERDEKA SALE !!!... MERDEKA SALE !!!...
.
ABANG!! KAKAK!! ADIK!! MAKCIK!! PAKCIK!! ATOK!! NENEK!!.... Mari... Mari... Mari... Jangan lepaskan peluang anda "HARI INI"utk dapatkan "BUKU KRAF QUILLING SEMUDAH ABC" ini... 

Peluang hanya datang setahun sekali ni... Tahun hadapan belum tentu lagi.... hehehehe !!!!....

PROMOSI DISKAUN sehingga separuh harga? Dah termasuk kos pos plak tu? Eh... betul ke ni? Entah2 kelentong je kot?

Ish... Ish... Ish... Anda tak percaya? Kalau tak percaya....Cer korang tekan nombor Whatsapp kami sekarang (utk respond yg lebih pantas)!!! Cepattttt.... Sebelum kehabisan stok!📲

====》 Whatsapp +6019-575 2148
====》 Whatsapp +6019-575 2148
====》 Whatsapp +6019-575 2148
====》 Whatsapp +6019-575 2148
====》 Whatsapp +6019-575 2148

Wednesday, December 23

jom diy lampu tulisan

Assalamualaikum

Skrg ni tgh mood nak testing DIY huruf yg ada lampu tu.. Apa istilah pun aku tak tahu... Hr tu aku tertengok sorang krafter ni share kat fb dia... Nampak mcm menarik jer...


DIY Tv Al-Hijrah (ASSALAMUALAIKUM)

Alhamdulillah... Nampaknya QisAina Kreatif masih diingati walaupun dah kurang aktif mcm dulu... Tp tak aktif pun... Kami masih belum bersara ek... hehehe.. Cuma slow.... Slow .... Slow.... jer.... hahaha

Sebenarnya hr ni aku nak cerita pasal pengalaman aku dijemput buat DIY kat Tv Al-Hijrah pada 16/12/2015 (rabu) hr tu.. Menggelabah habis beb... hahaha... Al-Maklum... buat ptama kali aku kuar LIVE kat tv...

Monday, June 8

Hasil Kraf Aku



... ALHAMDULILLAH ...

Alhamdulillah.... Ini adalah hasil kraftangan aku... Ala.. sblm ni aku dah pernah tulis dlm blog ni... Yg aku buat sbg hadiah anak buah... hehehr..

Saja jer nak up lagi.. Dah tak ada benda nak tulis.. hahaha...

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Pening untuk mencari hadiah buat yang Tersayang.. Untuk Kawan.. or Family.. Sudi2kanlah singgah ke page atau FB kami.. 100% handmade.. Insyaallah anda akan berpuas hati...

Kunjungilah.. 
FB : https://www.facebook.com/QisAina
Page : https://www.facebook.com/QisAinaKreatif
Blog : http://qisainakreatif.blogspot.com

Tuesday, May 12

☆KERONGSANG BUNGA FELT☆

Alhamdulillah... 

Settle jugak hari ni hadiah utk cikgu2 sekolah tadika Kakak Aqis... Nasib baik cikgunya tak ramai pun.. hehehe.... Itu yg boleh buat.. Kalau ramai sgt... Maybe tak terbuat kot... 

So.. Mak buyung dah boleh "Relaks and Enjoyyyyy...."

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆