Wednesday, December 23

DIY Tv Al-Hijrah (ASSALAMUALAIKUM)

Alhamdulillah... Nampaknya QisAina Kreatif masih diingati walaupun dah kurang aktif mcm dulu... Tp tak aktif pun... Kami masih belum bersara ek... hehehe.. Cuma slow.... Slow .... Slow.... jer.... hahaha

Sebenarnya hr ni aku nak cerita pasal pengalaman aku dijemput buat DIY kat Tv Al-Hijrah pada 16/12/2015 (rabu) hr tu.. Menggelabah habis beb... hahaha... Al-Maklum... buat ptama kali aku kuar LIVE kat tv...

Untuk memulakan citer aku...

1 comment:

  1. Untuk informasi lebih lanjut, dapat menghubungi customer service kami di:

    * BB Pin : 55D9E147
    * Y!M : bandarlive77
    * Facebook : facebook.com/bandarlive77
    * Fanpage : facebook.com/ils.indolivescore
    * Twitter : @bandarlive77

    http://liveklik77.com
    http://bandarlive.com
    http://bandarlive77.com
    http://bdlive77.com
    http://kimpoker.com
    http://livedomino.com
    http://indolivescore.com
    http://topikindo.com
    http://bandarlove.blogspot.com
    http://bandarlove.blogspot.co.id

    ReplyDelete